Vacatures

Kom ons team versterken!

Kom werken bij De Ingenieursgroep! Wij zijn een jong, dynamisch ingenieursbureau in het centrum van Amsterdam, met een grote hoeveelheid veelzijdige projecten in de nieuw- en verbouw. Gegeven onze groeiende opdrachtportefeuille zijn wij per ommegaande op zoek naar een:

 • (Aankomend) constructeur-tekenaar

   
  Wat houdt de functie in?
  Als constructeur ontwerp je uiteenlopende constructies, zoals beton-, staal-, en houtconstructies. Je gaat (soms zelfstandig en andere keren juist in teamverband) aan de slag met verschillende projecten en dit kunnen zowel kleinschalige verbouwingen als grote nieuwbouwprojecten zijn. Als constructeur ben je – waar mogelijk – betrokken bij het hele proces: van ontwerp tot de realisatie. Je werkt daarbij nauw samen met de projectleider, die je ook ondersteunt in zijn taken. Ook verricht je keuringen op de bouwplaats.

  Functie-eisen:

  minimaal HBO-diploma bouwkunde met specialisatie constructie
  kennis van AutoCAD
  affiniteit met bouwconstructies
  proactief, probleemoplossend
  creatief en flexibel
  resultaatgericht

  Wat bieden wij?
  Een uitdagende, afwisselende functie van 40 uur per week (32 uur in overleg) bij een jong, enthousiast, veelzijdig en groeiend ingenieursbureau in het bruisende centrum van Amsterdam. Je verdient bij ons een marktconform salaris, krijgt reiskostenvergoeding, een pensioenregeling, opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen.

  Heb je interesse? Stuur dan een email met motivatie en cv naar: info@deingenieursgroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.