Projecten

Op dit moment zijn wij betrokken bij het uitwerken van de volgende projecten:

Het constructief ontwerp van de Service woningen en herberg Castricum Duynpark voor 48 appartementen en voorzieningen gaat binnenkort in uitvoering.

Wasfabriek  Kriterion inzending nationale staalprijs 2020 met Bas Vogelpoel Architecten.

Nieuwbouw woonhuis kavel 6 Kop Weespertrekvaart te Amsterdam met Commandeur Haumann architecten

Meerlaagse achteraanbouw met kelderbak aan de Amstelveenseweg 916-922 te Amsterdam met Kamstra architecten

Nieuwbouw van 3 woonhuizen op het kavel van Linnaeusdwarsstraat 29-31 Amsterdam.

Dapperstraat 44: volledige verbouwing van het hoekpand naar 12 appartementen.

Zelfbouw Spijtellaantje Amsterdam. Wij verzorgen het constructief ontwerp voor kavels 1,2 en 3 Hans Oudendorp architect

Funderingsherstel van dubbel pand op de Van Oldenbarneveldtstraat te Amsterdam: nieuwe fundering en kelderconstructie

CPO nieuw- en verbouwproject Amundsenhofje Amsterdam!. Verbouw van het oude schoolgebouw en nieuwbouw van een bijgebouw.

Verbouwing en meerlaagse uitbouw van het woonhuis aan de Torenlaan 39A te Laren in opdracht. Architect Pure architecture

Bestekfase voor het Brugwachtershuisje ‘t Melkhuisje gereed! Ontwerp Bureau van Eig

Nieuwbouw van een appartementencomplex aan de Hermesstraat te Krommenie met George van Luit architect

Andere projecten waar wij aan gewerkt hebben zijn onder andere:

De totale verbouwing van de villa aan de Busken Huetlaan te Bussum. Samen met George van Luit architect.

Funderingsherstel op de Agatha Dekenstraat 59-61; naast een nieuwe fundering worden de panden voorzien van een nieuwe kelderbak.

Nieuwbouw villa kavel 4000 Graaf Willem II laan 25 te Heemskerk met architect Hans Oudendorp architect

pop-up restaurant ‘Waterkant’ Amsterdam met VENS architecten .

Zelfbouw op Buiksloterham Amsterdam: wij verzorgen de constructieve onderbouwing van kavel E-F op strook 5 met cc-studio.

Zelfbouw in Den Haag: wij verzorgen de draagconstructie voor kavel 40 Houtwijk Escamplaan met MW architectuur

KLIK HIER VOOR MEER PROJECTEN

De verbouwing van een vrijstaande villa te Bentveld; onder andere wordt er plaatselijk een kelder onder het woonhuis gerealiseerd. Marco van Zal architect.

De verbouwing van de oude boerderij aan de Monnickenmeer 5 te Monnickendam. Samen met architect 6to9Design wordt het hoofdhuis, de dubbele kaak, het koetshuis en de stallen van een nieuwe bestemming voorzien.

Zelfbouw op Zeeburgereiland; wij verzorgen de constructie voor kavel 55 met Hans Oudendorp architect.

De nieuwbouw van de villa met kelderconstructie aan de Kanaalweg 19 te Landsmeer met Ton van der Laan architect.

Het constructief ontwerp voor zelfbouw-project aan de Buiksloterham (BSH05) kavel M en N met wpla architectuur .

Met Hans Oudendorp architect gaan wij het constructief ontwerp maken voor het CPO project Nova Zembla op kavel 21B van Buiksloterham!. Het ontwerp wordt in CPO uitgewerkt in industriële lofts met woon-werkfuncties.

Wij gaan onderzoek doen naar de herbestemming van een bedrijfshal naar een parkeergarage gelegen in Amsterdam Zuid met Emma architecten

Zelfbouw op Zeeburgereiland: wij zijn de constructeur voor kavel 21 en 27 met NAT architecten

Nieuwe kelderconstructie voor het pand aan de Warmoesstraat 37 samen met Amiran Simhy interieur architect.

Zelfbouw in Almere: rekenen en tekenen aan de constructies voor kavels 93 en 266 in het Homeruskwartier

Verbouwing van het Herenhuis in de Vondelbuurt Amsterdam. met Lumen Architectuur.

Het funderingsherstel van 3 panden aan de Toldwarsstraat te Amsterdam, wij verzorgen het ontwerp voor de nieuwe kelderconstructie.

Voor de verbouwing van een woonhuis aan de Schellingwouderdijk verzorgen wij het ontwerp van het funderingsherstel en diverse doorbraken en uitbouw.

Wij verzorgen het constructief ontwerp voor de Dudok Villa van kavel 1255 Almere Poort, samen met Hans Oudendorp architect en Bouwbedrijf JADI.

De zelfbouwkavels van Buiksloterham te Amsterdam de twee woonhuizen; kavel BSH05-O en BSH05-PQ.

Zelfbouw op Buiksloterham strook 03 in Amsterdam: kavel H-I met Zondag CS Architecten.

Een tweetal funderingsherstel projecten, Bosboom Toussaintstraat 23 en Kanaalstraat 98-100 te Amsterdam. Beiden kijgen een nieuwe fundering met kelder door een gewapende betonconstructie op nieuwe palen.

De verbouwing van het souterrain en begane grond van Kostverlorenstraat 14 te Amsterdam: doorbraken, aanbouw en vloersparingen met ilovearchitecture.

Funderingsherstel van het Rijksmonument Lange Leidsedwarsstraat 129 te Amsterdam.

Voor de verbouwing van het woonhuis aan de Amsterdamseweg 513 te Amstelveen verzorgen wij de constructie voor de nieuwe kelderbak, funderingsherstel en diverse staalconstructies voor interne doorbraken met Offringa Bouwadvies BV.

De dakopbouw van het woonhuis aan de Lisdoddelaan 137 te Amsterdam met BO6 Architecten.

Aanbouw en doorbraak gevel vrijstaand woonhuis in Mijdrecht.

Uitbreiding en uitbouw winkelpand aan de Amsterdamsestraatweg 280 in Utrecht.

De draagconstructie voor de nieuwbouw van een 18e eeuws tuinhuis nabij het Frederiksplein in Amsterdam met Jan Hoedemaker architect.

Funderingsherstel in de Zaanstreek van Boschjesstraat 78 te Koog aan de Zaan.

Verbouwing van het pand Eerste Helmersstraat 95 Amsterdam; de interne verbouwing van het souterrain met Roam architecten.

Woonhuis op kavel 44 van Zeeburgereiland met ANA architecten.

De toegangsbrug naar het woonhuis aan de Kanaaldijk 30 te Landsmeer.

De verbouwing van de winkelruimte met bovengelegen appartementen aan de Koninginneweg in Hilversum met IOU architecture.

De Volhardingstraat 2 in Haarlem: Op het bestaande gebouw worden 2(!) extra bouwlagen aangebracht. Wij voorzien in de constructieve onderbouwing en controle van de huidige fundering. Ontwerp van MOW architecten.

Nieuwbouw woonhuis aan de Middenstreek op Schiermonnikoog met Bloem en Lemstra architecten

Het constructief ontwerp van het woonhuis op een zelfbouwkavel van Droomzone ’s-Gravendijk met BO6 architecten . Het zelfbouwproject maakt onderdeel uit van totaal 15 kavels in Amsterdam Zuidoost.

De uitbreiding van het clubhuis, jeugdhonk en de botenoplag van de Roeivereniging Amsterdam.

Met ilovearchitecture de verbouwing van een monument aan de Brinkstraat in Haarzuilens. Naast diverse interne aanpassingen zal er een aanbouw worden gerealiseerd.

Twee woonhuizen op kavels 68 en 69 van Zeeburgereiland met MW architectuur.

De verbouwing van Chopinstraat 27; diverse staalconstructies en aanpassingen aan de houten balklagen met Bloem en Lemstra architecten

Constructief ontwerp voor de nieuwbouw van dubbel woonhuis met bedrijfsruimte aan de Kruisweg in Hoofddorp met FNBouwkunde.

De controleberekening van de nieuwe verdiepingsvloer in een bestaande bedrijfshal van Monk Bouldergym in Amsterdam Noord.

Woonhuizen op kavels 56 en 73 van Zeeburgereiland met Hans Oudendorp Architect BNA.

Nieuwbouw van het appartementencomplex aan de Herensingel 73 te Haarlem met MOW architecten. Het complex zal plaats bieden voor 6 appartementen met gemeenschappelijk dakterras.

De uitwerking van de nieuwe betonnen kelderbak onder het pand De Wittenkade 25 te Amsterdam met Offringa Bouwadvies BV.

De staalconstructie voor diverse doorbraken in de dragende muur van de Zacharias Jansestraat 46-II, met ilovearchitecture.

Het funderingsherstel van het tuinhuis in de achtertuin van een pand aan de Prinsengracht te Amsterdam, met Bloem en Lemstra architecten.

Wij gaan de constructie ontwerpen van de aanbouw, doorbraak en interne vloeraanpassingen van de Van Oldenbarneveldtstraat te Amsterdam met IOU architecture.

Het realiseren van een balkonconstructie en doorbraak dragende tussenmuur aan de Weesperzijde te Amsterdam met MOW architecten.

Uitbreiding en verbouwing woonhuis op de Dorpsstraat 286 te Hoogvliet met MW architectuur. De uitbreiding wordt als los huis uitgevoerd en bestaat uit 2 lagen van ca. 45m2.

De aanpassing van de kap- en vloerconstructie van het achterhuis van de Oudezijds Achterburgwal 173 te Amsterdam met Bloem en Lemstra architecten.

De berekening van de staalconstructie ten behoeve van de doorbraak van de dragende tussenmuur aan de Admiralengracht 87 te Amsterdam.

Constructieve uitwerking van de interne verbouwing en uitbouw van het pand aan de Diezestraat 24 te Amsterdam, in samenwerking met Offringa Bouwadvies. Het pand wordt voorzien van een aanbouw op de begane grond, dakuitbouw en diverse doorbraken.

De aanbouw en doorbraak achtergevel aan de Wijsmullerstraat te Amsterdam.

De controleberekening van de staalconstructie van de balkons aan de achtergevel van Saenredamstraat 23 te Amsterdam.

De staalconstructies voor twee doorbraken en het verhogen van de begane grondvloer aan de Admiraal de Ruyterweg te Amsterdam met Offringa Bouwadvies .

Constructieve onderbouwing uitbreiding woonhuis IJburglaan 744 te Amsterdam. De uitbreiding wordt gerealiseerd op de 2e verdieping en wordt voorzien van een dakterras op het dak.

Een schade-expertise voor de herbestemming van een stal naar bedrijfsruimte in Lunteren. Wij hebben een analyse gemaakt naar de oorzaak van scheurvorming die is ontstaan in de gevels na deze interne verbouwing.

Op al onze werkzaamheden zijn van toepassing de DNR2011, gedeponeerd ter griffie van de rechtbank Amsterdam op 21 juli 2011.